Askartelusetti Mini

SKU#:
977431

Askartelusetti Mini

SKU#:
977431
3,65 €
Varastossa 
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

Sisältö: Tarrataustaista softista ja softistähtiä, kuminauhoja, muovihelmiä, metallipaperia, kimallepaperia ja vahvaa foliota..

Materiaalipakkaus kaleidoskoopin tekemiseen kimallepaperista ja värikkäistä helmistä. Pakkausta käytetään kaleidoskooppina. Lisäksi tarvitset tyhjän WC-paperirullan. Mukana ohjeet..

Pakkauksessa tulevien materiaalien lisäksi tarvitset vielä WC-paperirullan ja sakset. Toinen pää: Taita peilipaperi kolmion muotoiseksi ja aseta se rullan sisälle. Leikkaa ympyrä tarrataustaisesta softiksesta ja kiinnitä se tiiviisti putken päähän. Toinen pää: Leikkaa ympyrä läpinäkyvästä vahvasta foliosta ja kiinni se rullan sisäpuolelle. Aseta helmet putkeen ja sulje pää muovipakkauksella ja kuminauhalla. Kuviot muodostuvat, kun käännät kaleidoskooppia. Koristele rulla lopuksi kimallepaperilla ja tähdillä..

Tämän pakkauksen ideana on inspiroida lapsia 'luovaan kierrätämiseen' ja uudelleenkäyttämään tyhjiä kotoa löytyviä pakkauksia (WC-rullia, maitopurkkeja, munakennoja jne.) ja tuotteen omaa pakkausta. Lasten luovuudella ja mielikuvituksella ne muuttuvat hauskoiksi hahmoiksi. Luovan prosessin ja sen jälkeisen leikin avulla pakkaus tarjoaa täydellisen mahdollisuuden puhua ja oppia kuinka voimme kierrättää. Lapset oppivat, että luovuutta ja mielikuvitusta käyttäen voidaan muuttaa tavalliset kodin roskat ja askartelumateriaalit uudeksi esineeksi, kuten upeaksi hahmoksi, leluksi jne. Tämä inspiroi lapsia näkemään asioita uudella tavalla ja käyttämään tuotteita luovasti sen sijaan, että ne heittää pois.

Lisätietoja
Tuote#:977431
Yksikköset
KausiPerusvalikoima
Ean nummer5712854421461
Jälleenmyyntimäärä 1 set
Sisältömäärä 1 set
Aihe/muoto Kaleidoskooppi WC-paperirullasta

Toimitukset
Toimitamme lähetykset 3-5 arkipäivässä tilauksesta. Normaali toimitusmaksumme on luottokortti- ja verkkopankkitilauksissa 18,60€ (sis. alv) ja laskutettavissa tilauksissa 18,60€ (sis. alv) Toimitamme yli 500€ (alv 0%) toimitukset ilman toimitusmaksua.

Palautukset
Kaikilla tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus avaamattomissa pakkauksissa. Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, saat hyvityslaskun tai rahapalautuksen tilillesi. Palautuksesta tulee sopia ensin asiakaspalvelumme kanssa ja palautuksessa on käytettävä Postin asiakaspalautusnumeroamme. Paketissa tulee olla mukana lähetyslista, jossa on merkinnät mitä palautetaan ja mistä syystä, jotta jatkokäsittelymme palautuksellesi olisi mahdollisimman sujuvaa.

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.