Askartelusetti Mini

1 Pkk, Kaleidoskooppi Wc-paperirullasta
#977431
0% of 100
0
10
3,96 €
Tarjous päättyy
Tarjoukset ovat voimassa 01-01-1970
Varastossa 
Toimitus Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

Sisältö: Tarrataustaista softista ja softistähtiä, kuminauhoja, muovihelmiä, metallipaperia, kimallepaperia ja vahvaa foliota..

Materiaalipakkaus kaleidoskoopin tekemiseen kimallepaperista ja värikkäistä helmistä. Pakkausta käytetään kaleidoskooppina. Lisäksi tarvitset tyhjän WC-paperirullan. Mukana ohjeet..

Pakkauksessa tulevien materiaalien lisäksi tarvitset vielä WC-paperirullan ja sakset. Toinen pää: Taita peilipaperi kolmion muotoiseksi ja aseta se rullan sisälle. Leikkaa ympyrä tarrataustaisesta softiksesta ja kiinnitä se tiiviisti putken päähän. Toinen pää: Leikkaa ympyrä läpinäkyvästä vahvasta foliosta ja kiinni se rullan sisäpuolelle. Aseta helmet putkeen ja sulje pää muovipakkauksella ja kuminauhalla. Kuviot muodostuvat, kun käännät kaleidoskooppia. Koristele rulla lopuksi kimallepaperilla ja tähdillä..

Tämän pakkauksen ideana on inspiroida lapsia 'luovaan kierrätämiseen' ja uudelleenkäyttämään tyhjiä kotoa löytyviä pakkauksia (WC-rullia, maitopurkkeja, munakennoja jne.) ja tuotteen omaa pakkausta. Lasten luovuudella ja mielikuvituksella ne muuttuvat hauskoiksi hahmoiksi. Luovan prosessin ja sen jälkeisen leikin avulla pakkaus tarjoaa täydellisen mahdollisuuden puhua ja oppia kuinka voimme kierrättää. Lapset oppivat, että luovuutta ja mielikuvitusta käyttäen voidaan muuttaa tavalliset kodin roskat ja askartelumateriaalit uudeksi esineeksi, kuten upeaksi hahmoksi, leluksi jne. Tämä inspiroi lapsia näkemään asioita uudella tavalla ja käyttämään tuotteita luovasti sen sijaan, että ne heittää pois.

Lisätietoja
Tuote#:977431
Yksikköpkk
EAN5712854421461
Jälleenmyyntimäärä 1 pkk
Sisältömäärä 1 pkk
Aihe/muoto Kaleidoskooppi WC-paperirullasta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Askartelusetti Mini, Kaleidoskooppi WC-paperirullasta, 1 pkk
Arviosi
Mark image
CE-merkki - Tämä tuote täyttää nykyiset turvallisuusvaatimukset, jotka koskevat mekaanisia ja fysikaalisia ominaisuuksia, syttyvyyttä sekä eräiden alkuaineiden siirtymistä (leludirektiivi).
Mark image
CE-merkki - Tämä tuote täyttää nykyiset turvallisuusvaatimukset, jotka koskevat mekaanisia ja fysikaalisia ominaisuuksia, syttyvyyttä sekä eräiden alkuaineiden siirtymistä (leludirektiivi).
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.