Aloittelijan Askartelusetti Kreppipaperit

SKU#:
97738

Aloittelijan Askartelusetti Kreppipaperit

SKU#:
97738
19,65 €
Varastossa 
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

Sisältää: 8 eriväristä kreppipaperirullaa, muovinen taittoluu, paperipäällysteistä vaijeria kahtena paksuutena, styrox-palloja kahtena eri kokona, oransseja kukkaheteitä ja Multi Glue -liimaa..

Opettele tekemään kukkia kreppipaperista tämän pakkauksen avulla. Sisältää kaikki tarvittavat materiaalit ja ohjeet.

Jos haluat oppia tekemään kukkia kreppipaperista, aloituspakettimme on täydellinen. Se sisältää kaiken tarvittavan, jotta pääset alkuun. Skannaa QR-koodi ja tutustu oppimismaailmaamme. Täältä löydät videoita, joissa esitellään erilaisia paperikukkia ja eri tekniikoita. Lisäksi sinulla on lopuksi valmiina kaunis kreppipaperinen kukkakimppu.

Yksityiskohtaisen video-oppaan ja vaiheittaisten ohjeiden avulla opit tekemään erilaisia kukkia eri tekniikoilla – lopputuloksena on kimppu värikkäitä paperikukkia, jotka voit laittaa maljakkoon. Materiaaleja jää riittävästi jäljelle, joten voit kokeilla omia tekniikoitasi ja tehdä mielikuvituksesi mukaisia kukkia. Pakkaus on suunniteltu niille, jotka haluavat oppia käsityötaitoja ja tekniikkaa, mutta jotka eivät ole vielä aloittaneet.

mukana ideat ja ohjeet,mukana säilytyslaatikko

Lisätietoja
Tuote#:97738
Yksikköset
EAN5712854455480
Paino (g) 105 g
Jälleenmyyntimäärä 1 set
Sisältömäärä 1 set
Väri värilajitelma

Toimitukset
Toimitamme lähetykset 3-5 arkipäivässä tilauksesta. Normaali toimitusmaksumme on luottokortti- ja verkkopankkitilauksissa 18,60€ (sis. alv) ja laskutettavissa tilauksissa 18,60€ (sis. alv) Toimitamme yli 500€ (alv 0%) toimitukset ilman toimitusmaksua.

Palautukset
Kaikilla tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus avaamattomissa pakkauksissa. Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, saat hyvityslaskun tai rahapalautuksen tilillesi. Palautuksesta tulee sopia ensin asiakaspalvelumme kanssa ja palautuksessa on käytettävä Postin asiakaspalautusnumeroamme. Paketissa tulee olla mukana lähetyslista, jossa on merkinnät mitä palautetaan ja mistä syystä, jotta jatkokäsittelymme palautuksellesi olisi mahdollisimman sujuvaa.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
<strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Your personal wishlist" }}<br><br> ✔ {{trans "See your order history" }}<br><br> ✔ {{trans "Easy checkout" }}
<strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong> <br><br> ✔️ {{trans "Your special prices" }}<br><br> ✔️ {{trans "Special B2B products" }}<br><br> ✔️ {{trans "B2B marketing universe" }}
<strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Content especially for you" }}<br><br> ✔ {{trans "Your special prices" }}
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.