Seimi

SKU#:
97073

Seimi

SKU#:
97073
23,10 €
Varastossa 
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

Sisältää: Silk Clay:ta, huopaa, pyykkipoikia, pellavaa, niiniä, olkia, tikkuja, akryylitimantteja, muovihahmoja, paljetteja, nyöriä, kimalleliimaa, liimaa, teippiä, tausta ja kaava-arkkeja.

Materiaalisetti, joka sisältää erilaisia materiaaleja seimen rakentamiseen. Hyödynnä pakkaus ja luo yhdessä esim. Josefin, Marian, Jeesus lapsen ja kolmen viisan miehen kanssa tunnelmallinen seimi. Mukana ohjeet

Lisätietoja
Tuote#:97073
Yksikköset
KausiJouluaskartelu
Ean nummer5712854340021
Jälleenmyyntimäärä 1 set
Sisältömäärä 1 set

Toimitukset
Toimitamme lähetykset 3-5 arkipäivässä tilauksesta. Normaali toimitusmaksumme on luottokortti- ja verkkopankkitilauksissa 18,60€ (sis. alv) ja laskutettavissa tilauksissa 18,60€ (sis. alv) Toimitamme yli 500€ (alv 0%) toimitukset ilman toimitusmaksua.

Palautukset
Kaikilla tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus avaamattomissa pakkauksissa. Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, saat hyvityslaskun tai rahapalautuksen tilillesi. Palautuksesta tulee sopia ensin asiakaspalvelumme kanssa ja palautuksessa on käytettävä Postin asiakaspalautusnumeroamme. Paketissa tulee olla mukana lähetyslista, jossa on merkinnät mitä palautetaan ja mistä syystä, jotta jatkokäsittelymme palautuksellesi olisi mahdollisimman sujuvaa.

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.