Vesivärisiveltimet

SKU
10797
8,00 €
Varastossa 
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää

Erikoismaalisiveltimet, jotka on tehty poninharjasta, joka on erittäin imukykyinen ja sopii erityisen hyvin vesivärimaalaukseen. Lajitelmassa kolmen eri tyyppistä sivellintä.

Siveltimet soveltuvat nestemäisille vesiväreille ja silkkimaaleille. Huomioithan, että tavalliset vesivärinapit voivat olla liian kovia näille erittäin pehmeille siveltimille, jotka on valmistettu luonnonkarvoista. Puhdista siveltimet haalessa vedessä. Anna kuivua.

Käytä siveltimiä vesivärimaalauksessa vesiväripaperille tai silkkimaalaamiseen silkkimaaleilla

Sisältö: 2 pyöreää (koot 1 + 10), 1 litteä (koko 7) ja 1 kielen muotoinen (koko 10)

Lisätietoja
SKU 10797
Unit pkk
Kausi Perusvalikoima
Ean nummer 5712854431118
Jälleenmyyntimäärä 1 pkk
Sisältömäärä 4 kpl
Ominaisuudet lyhytvartinen

Toimitukset
Toimitamme lähetykset 3-5 arkipäivässä tilauksesta. Normaali toimitusmaksumme on luottokortti- ja verkkopankkitilauksissa 10,00€ (sis. alv) ja laskutettavissa tilauksissa 10,00€ (sis. alv) Toimitamme yli 500€ (alv 0%) toimitukset ilman toimitusmaksua.

Palautukset
Kaikilla tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus avaamattomissa pakkauksissa. Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, saat hyvityslaskun tai rahapalautuksen tilillesi. Palautuksesta tulee sopia ensin asiakaspalvelumme kanssa ja palautuksessa on käytettävä Postin asiakaspalautusnumeroamme. Paketissa tulee olla mukana lähetyslista, jossa on merkinnät mitä palautetaan ja mistä syystä, jotta jatkokäsittelymme palautuksellesi olisi mahdollisimman sujuvaa.

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.